Ooh ik ben echt gek op geitenkaas! Is echt 1 van mijn lievelings kazen.
Je kan het ook op zoveel manieren eten.
Ingrediënten:
2 grote dikke plakken geitenkaas
1 Appel
10 Snoeptomaatjes
Zak jonge bladsla
1/4 komkommer
Balsamico
Honing
Handje walnoten
Provençaalse kruiden
10 Dadels
Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Leg wat bakpapier op een ovenschaaltje. Doe hier de 2 plakken geitenkaas op met wat honing en Provençaalse kruiden. Zet het voor ongeveer 10 minuutjes in de oven.
Snij ondertussen de appel, dadels, snoeptomaatjes en komkommer in kleine blokjes en doe dit in een grote schaal. Doe hier de jonge bladsla en walnoten bij en meng het geheel door elkaar heen. Leg dit op een mooi bord en besprenkel met balsamico.
Leg hier bovenop de geitenkaas op.
Reactie plaatsen
Reacties