๐ฟ ๐ง Bruschetta met bettine geitenkaas spread, parmaham, vijgenjam en rucola ๐ง ๐ฟ
Heerlijke frisse bruschetta! Erg lekker voor bij een BBQ of als hapje bij de borrel ๐น ๐ป
Hoe maak je een bruschetta?
Bak een stokbrood ๐ฅ af en snij deze in stukjes. Smeer de plakjes in met olijfolie. Schrub hier een knoflook teentje overheen en strooi er nog wat peper en zout over.
Smeer een paar plakjes bruschetta in met geitenkaas spread. Beleg de plakjes met parmaham en vijgenjam. Garneer het met een paar blaadjes rucola.
Follow me: @jannaskitchen ๐ฅ
#food #foodie #foodlover #bettinegeitenkaas #foodphotografie #delicious #instafood #yummy #yum #dutchfoodie #buzzfeedfood #foodfollowers #foodporn #foodaddict #eeeeeats #lemmer #friesland #dutch #dutchfoodie #dutchfood #lekkereten #crostini #parmaham #vijgenjam #foodforfoodies #homemade #tasty
Reactie plaatsen
Reacties