Bruschetta met geitenkaas en parmaham

๐ŸŒฟ ๐Ÿง€ Bruschetta met bettine geitenkaas spread, parmaham, vijgenjam en rucola ๐Ÿง€ ๐ŸŒฟ

Heerlijke frisse bruschetta! Erg lekker voor bij een BBQ of als hapje bij de borrel ๐Ÿน ๐Ÿป

Hoe maak je een bruschetta?
Bak een stokbrood ๐Ÿฅ– af en snij deze in stukjes. Smeer de plakjes in met olijfolie. Schrub hier een knoflook teentje overheen en strooi er nog wat peper en zout over.

 

Smeer een paar plakjes bruschetta in met geitenkaas spread. Beleg de plakjes met parmaham en vijgenjam. Garneer het met een paar blaadjes rucola.


Follow me: @jannaskitchen ๐Ÿ”ฅ

#food #foodie #foodlover #bettinegeitenkaas #foodphotografie #delicious #instafood #yummy #yum #dutchfoodie #buzzfeedfood #foodfollowers #foodporn #foodaddict #eeeeeats #lemmer #friesland #dutch #dutchfoodie #dutchfood #lekkereten #crostini #parmaham #vijgenjam #foodforfoodies #homemade #tasty

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.