Citroen panna cotta
Heerlijk frisse zachte pudding met citroen smaak. I love it!

Ingrediënten:
250 ml Slagroom
125 gr Griekse yoghurt
3 gelantine blaadjes
30 gr suiker ( of steviale kristal suiker voor keto)
citroensap van 1 citroen
geraspte citroenschil van 1 citroen
Bereidingswijze:
1. Week de gelantine in een kommetje water.
2. Doe de slagroom en de suiker in een steelpannetje en breng dit aan de kook.
3. Knijp de gelantine blaadjes uit en laat ze 1 voor 1 in de hete room oplossen.
4. Roer de griekse yoghurt, citroensap en citroenrasp door het roommengsel.
5. Schenk het mengsel in de vormpjes en zet dit 2 uur in de koelkast.
Ook lekker met een honingcitroensausje.
Dit is erg makkelijk om zelf te maken meng in een kommetje 3 el Citroensap met 4 el Honing.
Reactie plaatsen
Reacties