Citroen pannacotta

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 21:55

Citroen panna cotta

Heerlijk frisse zachte pudding met citroen smaak. I love it!

Ingrediënten:

250 ml Slagroom

125 gr Griekse yoghurt 

3 gelantine blaadjes

30 gr suiker ( of steviale kristal suiker voor keto)

citroensap van 1 citroen

geraspte citroenschil van 1 citroen

 

Bereidingswijze:

1. Week de gelantine in een kommetje water.

2. Doe de slagroom en de suiker in een steelpannetje en breng dit aan de kook.

3. Knijp de gelantine blaadjes uit en laat ze 1 voor 1 in de hete room oplossen. 

4. Roer de griekse yoghurt, citroensap en citroenrasp door het roommengsel. 
5. Schenk het mengsel in de vormpjes en zet dit 2 uur in de koelkast.


Ook lekker met een honingcitroensausje.

Dit is erg makkelijk om zelf te maken meng in een kommetje 3 el Citroensap met 4 el Honing.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.