Super lekker dessert of als tussendoortje te eten. Jammiieeeee

Ingrediënten:
125 gr Zelfrijzend bakmeel
3 Eieren
300 ml Melk
2 el Kaneel
4 Sinaasappel
4 bolletjes vanille ijs
Bereidingswijze:
Schil 3 sinaasappels met een scherp mesje zodat er geen witte velletjes meer op zitten. Snijdt nu alle partjes ertussen uit. Als je het goed doet hoef je ze maar aan 1 kant in te snijden en wip je ze er zo uit. Knijp het overgebleven sinaasappel boven een koekenpan uit en leg hier alle sinaasappel partjes in. Verwarm de partjes in de pan op laag vuur.
Mix in een kom de eieren, melk, kaneel en meel tot een glad beslag.
Verwarm een koekenpan met wat olie. Doe een klein laagje van het beslag in de koekenpan tot het de hele bodem van de koekenpan bedekt. Bak het flensje tot de bovenkant zo goed als droog is en draai het dan om. Bak dit nog 30 seconden en leg het aan de kant op een bord. Bak tot al het beslag op is.
Serveer de plakjes sinaasappel tussen de flensjes met een bolletje vanille ijs ernaast. Als je het lekker vind lepel je nog wat warme sinaasappel sap eroverheen.
Reactie plaatsen
Reacties