Gekarameliseerde peer met balsamico azijn en honing

Gepubliceerd op 8 april 2020 om 22:04

Super makkelijk maar lekker dessert.  Met maar 4 ingrediënten. 

Ingrediënten:
2 peren

3 el (dikke) Balsamico azijn
4 el Honing

2 takjes thijm

 

Bereidingswijze:

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de peren door de helft en haal het klokhuis eruit. (schil ze niet)

Meng de balsamico azijn met de honing in een schaaltje.

Smeer de peren in met de honing en balsamico azijn mengsel en leg het met de thijm in een ovenschaal met de gesneden kant naar beneden. 

Bak ze nu ongeveer 20 minuten in de oven. 

Giet wat van het honing - balsamico mengsel over de peertjes en laat het nog 5 minuten bakken. 

 

Serveer met wat honing-balsamico dressing uit de ovenschaal. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb