French toast roll -upps

Gepubliceerd op 3 juli 2020 om 20:55

Hmm French toast lijkt wel op een wentelteefje. Echt heerlijk! 

Ingrediënten:
2 sneetjes wit brood
chocolade pasta

in blokjes gesneden aardbeien 
1 ei
scheutje melk
1/3 kopje kristalsuiker
1 volle theelepel kaneel

Bereidingswijze:
Snij de korst van elk sneetje brood en maak het plat met een deegroller.
Smeer ongeveer 1-2 theelepels chocoladepasta met stukjes aardbei op het uiteinde van het brood in een lijn. Rol het brood stevig op en herhaal met het andere broodje. Ik hou echt van chocolade met in blokjes gesneden aardbeien als combinatie maar je kan natuurlijk in plaats van chocoladepasta kun je ook roomkaas doen of wat anders wat je maar lekker vindt.
Klop in een ondiepe kom het ei met een scheutje melk tot het goed is gemixt.
Meng in een aparte ondiepe kom de suiker met het kaneel.
Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en smelt een eetlepel boter.
Doop elk broodje goed in de coating van het eimengsel en leg ze in de pan met de naad naar beneden. Bak in porties tot ze goudbruin zijn, draai ze aan alle kanten gaar en bruin, ongeveer 2 minuten per kant. Voeg indien nodig boter toe aan de pan.
Leg de gebakken broodjes onmiddellijk uit de pan in het schaaltje met kaneelsuiker en rol tot ze volledig bedekt zijn met suiker. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.