Gevulde portobello met geitenkaas

Gepubliceerd op 10 maart 2020 om 18:00

Een heerlijk gerecht! 

 

Ingrediënten:
2 portobello’s
75 gram geitenkaas
Zakje sla naar keuze ( Jonge bladsla is mijn favoriet)
25 gram gebakken uitjes
half rood uitje
8 snoeptomaatjes
¼ komkommer
Provençaalse kruiden
Honing
Balsamico

 

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 180 graden. Verwijder het steeltje uit de portobello en maak hem schoon. Leg de portobello's op een ovenschaal en doe er wat honing in. Hierna leg je er een dikke plak geitenkaas op en bestrooi je dit met Provençaalse kruiden ook doe je daar weer wat honing op. Doe dit nu voor ongeveer 20 minuutjes in de oven tot de portobello’s helemaal gaar zijn.


Snipper ondertussen het rode uitje en snij de snoeptomaatjes en komkommer in kleine stukjes en doe dit in een grote schaal.
Voeg hier de sla, gebakken uitjes, Provençaalse kruiden en balsamico naar smaak aan toe. Mix het geheel lekker door elkaar.

Als de portobello’s klaar zijn leg je ze op een bedje sla en besprenkel je nog wat balsamico er omheen.

Geniet er lekker van!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.