Gevulde paprika´s met gehakt

Gepubliceerd op 6 maart 2020 om 12:50

Gevulde paprika's met gehakt

Ingrediënten:

3 Paprika's

2 uien

500 gram gehakt

3 knoflookteentjes

4 cherry tomaatjes

7 champignons

Geraspte kaas

peper/chilipoeder

 

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 190 °C.
2. Snijd de bovenkant van de paprika's. Verwijder de zaadlijsten.

3. Leg de paprika's met de open kant naar boven in een ovenschaal.

4. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn.
5. Verhit olie in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en fruit 1 min. mee. 6. Voeg de gehakt toe en bak in ca. 3 min. gaar en rul. Snijd ondertussen de champignons en cherrytomaatjes.

7. Voeg de champignons en de cherrytomaatjes toe en breng op smaak met het peper en chilipoeder.
Vul de paprika's met het mengsel en strooi er naar smaak geraspte kaas overheen en zet de bovenkant van de paprika's er weer op.

 

Bak in ca. 20 min. zacht en gaar.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.