Super lekker en super simpel!
Ingrediënten:
200 gr kippendijen
3 el honing
3 el Groninger mosterd
2 el kipkruiden
olijfolie
Bereidingswijze:
Snij de kippendijen in grote blokken en marineer deze met de kipkruiden en doe ze daarna op een lange prikker.
Meng in een schaaltje de honing en mosterd lekker door elkaar heen. Wanneer je het te pittig vind voeg je nog wat honing toe en als je het te zoet vind doe je er nog wat mosterd bij. Maak het helemaal naar je eigen smaak! Je kan natuurlijk ook andere mosterd er doorheen doen.
Zet nu een grote steelpan op het vuur met olie en laat deze warm worden. Als de pan goed warm is doe je de spiesjes er in en bak je ze mooi bruin. Als ze bijna gaar zijn doe je het honing mosterd sausje erbij en laat je het nog even sudderen.
Wanneer ze bijna gaar zijn kun je ze ook op een ovenschaal neerleggen met de honingmosterd saus eroverheen. Laat ze dan nog een paar minuten in de oven staan op 180 graden. Dan kun je ondertussen mooi alles opruimen.
Ik zou zeggen, eetsmakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties