Heerlijk een stoofpotje van rundvlees.
Dit is echt zo makkelijk om te maken in een instant pot!
Ingrediënten:
500 gr runder sukadelappen
300 ml rode wijn
4 uien
3 knoflookteentjes
2 laurierblaadjes
4 takjes thijm
3 geschilde wortels
3 el silveruitjes
70 gr tomaten puree
200 ml water
1 bouillon blokje
peper/zout
Bereidingswijze:
Snij de uien in grove stukken.
Snij de knoflook teentjes fijn.
Snij de wortels in plakjes.
Snij de runder sukadelappen in grote vierkante blokken.
Doe nu alle ingrediënten in de instant pot en laat het lekker sudderen. ( slow cook stand)
Je kan natuurlijk eerst het vlees even aan bakken dat het een beetje bruin word aan de buitenkant maar je kan ook gelijk alles in de instant pot doen. Wat jezelf het makkelijkste vindt.
Geniet er lekker van. Zelf had ik het met zoete aardappel puree gemaakt. Dit was echt super lekker!
Reactie plaatsen
Reacties