Hmm jammie wrap met zoete aardappel en geitenkaas.
Ingrediënten:
1 Wrap
2 Zoete aardappelen ( gekookt of in de oven gegaard)
100 gr kikkererwten
2 knoflookteentjes
4 el olijfolie
1 tl honing
1 tl citroensap
chilipoeder / provencaalse kruiden
peper / zout
2 plakken geitenkaas
20 gr walnoten
Balsamico
Handje jongebladsla met komkommer en tomaat
Bereidingswijze:
Spoel de kikkererwten schoon en doe die in een kom doe hier de gekookte aardappelen, knoflookteentjes, olijfolie, citroensap en honing bij. Maak alles tot een gladde massa met een staafmixer. Nu is je zoete aardappelhummus klaar.
Leg een wrap op het aanrechtblad en smeer deze in met de zoete aardappelhummus. Brokkel nu de geitenkaas in stukjes er over heen met wat walnoten en honing. Doe dit 5 minuten in de oven op 180 graden. (Je kan het ook koud eten maar vond het warm ook wel een lekker idee.) Maak in een schaaltje een salade met jonge bladsla, komkommer, tomaat en balsamico.
Leg de wrap op een bord en doe hier wat salade op.
Eetsmakelijk!
Reactie plaatsen
Reacties