Wrap met zoete aardappelhummus en geitenkaas

Gepubliceerd op 21 april 2020 om 19:30

Hmm jammie wrap met zoete aardappel en geitenkaas.

Ingrediënten:

1 Wrap

2 Zoete aardappelen ( gekookt of in de oven gegaard)

100 gr kikkererwten

2 knoflookteentjes

4 el olijfolie

1 tl honing

1 tl citroensap

chilipoeder / provencaalse kruiden

peper / zout

2 plakken geitenkaas

20 gr walnoten

Balsamico

Handje jongebladsla met komkommer en tomaat

 

Bereidingswijze:

Spoel de kikkererwten schoon en doe die in een kom doe hier de gekookte aardappelen, knoflookteentjes, olijfolie, citroensap en honing bij. Maak alles tot een gladde massa met een staafmixer. Nu is je zoete aardappelhummus klaar.

 

Leg een wrap op het aanrechtblad en smeer deze in met de zoete aardappelhummus. Brokkel nu de geitenkaas in stukjes er over heen met wat walnoten en honing. Doe dit 5 minuten in de oven op 180 graden. (Je kan het ook koud eten maar vond het warm ook wel een lekker idee.) Maak in een schaaltje een salade met jonge bladsla, komkommer, tomaat en balsamico. 

 

Leg de wrap op een bord en doe hier wat salade op.

 

Eetsmakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb