Eenvoudige salade caprese

Gepubliceerd op 21 april 2020 om 20:26

Salade caprese heerlijk! Je kan het als lunch eten, bijgerecht of serveer het op een gezellig tapas avondje. Natuurlijk kun je het op veel manieren eten maar met balsamico is wel 1 van mijn favorieten! 

Ingrediënten:

2 Tomaten

200 g Mozzarella

zakje rucola melange

Handje pijnboompitjes

 

Bereidingswijze:

Doe op beide bordjes een hand vol met rucola melange.

Snij de tomaat en mozzarella in grote stukken en verdeel die over de 2 borden.

Bak de pijnboompitjes op laagvuur in een steelpannetje zonder olie of boter. Let op blijf erbij staan want dit kan heel hard gaan en dan moet je weer opnieuw aangezien ze dan zijn aangebrand. Besprenkel de bordjes met balsamico en strooi over beide bordjes wat pijnboompitjes. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb