Crostini's met peer, brie en thijm

Crostini's met peer, brie, thijm en balsamico


Heerlijk om thuis een tapas avondje te houden met deze lekkere Bruschetta! Kijk voor meer lekkere Bruschetta's / crostini's bij de tapas recepten.

 

Ingrediënten:
1 stokbrood
1 teen knoflook
Olijfolie
Peper/zout
Brie
Peer
Balsamico
3 takjes thijm

 

Bereidingswijze:
1. Bak een stokbrood af en snij het brood in plakken van ongeveer 1 cm dik.
Leg de plakjes op een rooster en besprenkel ze met olijfolie. Strooi er wat zout, peper en knoflookpoeder overheen. ( of nog beter pak een knoflookteentje en wrijf de broodjes hiermee goed in.
2. Beleg de crostini's met een plakje brie
3. Leg op de brie een plakje peer.
4. Doe de crostini's ongeveer 5 minuten in de oven op 180 graden tot de brie is gesmolten.
5. Haal de crostini's uit de oven en besprenkel ze met balsamico.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.