Deze cheesecake is echt heerlijk! Het frisse zuurtje van de citroen en dan die lekkere kersenvlaai eroverheen.

Ingrediënten:
100 gr Bastogne
40 gr gesmolten boter
225 gr roomkaas
Citroensap van 1 citroen
300 ml Room
100gr Suiker
Blikje kersenvlaai
Bereidingswijze:
Vet de springvorm in met boter. Doe de bastogne koekjes in een keukenmachine zodat deze fijn gemalen is. Meng dit met de gesmolten boter. Druk dit vervolgens op de bodem van de springvorm. ( je kan het ook zoals ik heb gedaan in cupcake vormpjes doen dan is het gelijk geportioneerd )
Klop de slagroom met de suiker stijf. Meng in een andere kom de roomkaas met citroensap. Schep het roomkaasmengsel voorzichtig door de slagroom zodat het luchtig blijft.
Zet het 4 uurtjes in de koeling om op te stijven. Wanneer je het serveert doe je er lekkere kersenvlaai op.
Reactie plaatsen
Reacties