Hmm deze lekkere limoentaart is echt zo klaar! Het is ook zeker de moeite waard om het een keer te maken. Als je eenmaal een hapje hebt gehad kan je niet meer stoppen met eten🤤
Ingrediënten voor de bodem:
1/4 pak koekjes
30 g bruine suiker
50 g gesmolten boter
Ingrediënten voor de vulling:
320 g roomkaas
400ml gecondenseerde melk
sap van 2 limoenen
rasp van 2 limoenen
200 slagroom (optioneel)
50 g suiker (optioneel)
Bereidingswijze:
Plet in een keukenmachine de koekjes, bruine suiker en gesmolten boter tot een fijne korrel.
Verdeel de kruimels over de potjes of bakvorm.
Meng de roomkaas, gecondenseerde melk, limoensap en rasp goed door elkaar tot een gladde massa. Verdeel dit over de kruimels in je bakvorm.
Zet het 1 uur in de koeling.
Klop met een mixer de slagroom met suiker op.
Garneer de cheesecake af met een toefje slagroom en limoen schijfjes.
Reactie plaatsen
Reacties