Hmm echt een heerlijk gerechtje. Kip gevuld met spinazie en geitenkaas.
Dit kun je ook heel goed in een ketogeen / koolhydraatarm dieet eten.
Ingrediënten:
2 Kipfilet
2 el Olijfolie
1 kleine zak jonge spinazie
1/2 tl Knoflookpoeder
2 dikke plakken geitenkaas
1 ui in halve ringen
250 gr Champignons
1/2 tl Thijm
Bereidingswijze:
Verwarm de oven op 180 graden. Snij 6 sneetjes in de bovenkant van de kipfilet. Denk erom dat je niet helemaal door snijdt. Besprenkel de kipfilet met wat olijfolie, peper en zout. Bak in een steelpannetje de spinazie met knoflookpoeder. Vul de kipfilet met spinazie en geitenkaas.
Bak nu in een steelpan de champignons, ui en thijm. ( Peper en zout naar smaak) Wanneer je deze lekker bruin hebt gebakken leg je dit in een ovenschaal. Leg bovenop de champignon en ui de gevulde kipfilets. Laat dit 25 a 30 minuten in de oven garen.
Als je de kipfilets in de oven zet kun je er ook een beetje honing overheen doen. Smaakt ook echt super lekker hierbij.
Geniet van je kippetjes!
Reactie plaatsen
Reacties