Asperges met gerookte zalm en Hollandse garnalen

Gepubliceerd op 27 april 2020 om 19:44

Hmm jammie witte asperges ik hou er zo van!  Het lekkerste vindt ik met gerookte zalm en Hollandse garnalen. Hier kun je mij wel wakker voor maken.

Ingrediënten 2 personen:

100 g gerookte zalm

6 Asperges

1 pakje Hollandaise saus van knor

Hollandse garnalen

 

Bereidingswijze:

Snij de kontjes van de asperges af. Schil de asperges met een dunschiller van boven naar onder. Hou de aspergeschillen apart om later te gebruiken als basis voor een aspergesoep! ( Kan eventueel ook eerst in de vriezer.) Kook de asperges in 8 - 10 minuten gaar. 

Verwarm het pakje Hollandaise saus in een steelpannetje. 

 

Wanneer de asperges klaar zijn leg je op elk bord 3 asperges en lepel je hier wat Hollandaise saus overheen. Garneer met wat Hollandse garnalen en gehakte peterselie. Maak van de Gerookte zalm mooie roosjes en zet die naast de asperges op het bord. 

 

Hmmm eetsmakelijk!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb