Spaghetti met tomatensaus

Gepubliceerd op 7 mei 2020 om 23:02

Spaghetti ik ben er echt dol op! Zoiezo 1 van mijn lievelingsgerechten. Je kan ook zoveel verschillende soorten spaghetti maken. Dit is een lekker basis recept van spaghetti met een zelfgemaakte tomatensaus echt super simpel om te maken. Natuurlijk kun je zelf nog toevoegen wat je zelf lekker vindt. Bijvoorbeeld: Gehakt of frutti di mare!

Ingrediënten 4 personen:

2 Knoflookteenjes
3 uien 
1 El Olie
1 EL Tomatenpuree
1 TL Zout
2 TL Suiker

200 g Snoeptomaatjes
500 g Passata tomatensaus ( 1 pakje )
1 handje gehakte basilicum  
500 g Spaghetti 

Parmezaanse kaas zoveel als je zelf wil. 

 

Bereidingswijze:

Snipper de ui en de knoflook fijn en fruit deze aan in een ruime koekenpan.  Doe de tomatenpuree ook in de pan en bak deze kort mee.
Voeg de tomatenpassata, snoeptomaatjes, zout en suiker toe aan de pan en breng het geheel aan de kook. Laat de saus ongeveer 15 minuten op laag vuur pruttelen.
Kook intussen de pasta in ruim water met olie gaar, zoals aangegeven op de verpakking.
Giet de pasta af en doe dit bij de pastasaus. Schep het lekker door elkaar heen en voeg nu de basilicum toe. Serveer met Parmezaanse kaas. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb