Mango, kip en geitenkaas op naanbrood

Gepubliceerd op 12 maart 2020 om 12:15

Mango, kip en geitenkaas op naanbrood

Dit is een heerlijk fris broodje om op een zomerse dag als lunch te nuttigen. De combinatie van zoete, zure en pittige smaken op het naanbroodje met mango, kip en geitenkaas is echt een aanrader. Dit moet je echt eens proberen!

Ingrediënten:

2 Naanbroden

1 handvol jonge bladsla

150 gr Geitenkaas

 

Ingrediënten kipfilet:

1 Kipfilet

2 el Mosterd

2 el Honing

1 el Kipkruiden

 

Ingrediënten mango chutney:

1/2 Rode peper

1/2 Mango

3 el Wijnazijn

1 el Honing

2 el Suiker

1/4 tl Chilipoeder

 

Bereidingswijze kipfilet:

1. Marineer de kipfilet met de kipkruiden, honing en mosterd in een ovenschaal.

2. Doe de kip 20 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden.

3. Snij de kip voor de zekerheid doormidden om te kijken of hij goed gaar is.

4. Snijd de kip in dunne plakjes.

 

Bereidingswijze mango chutney:

5. Snijdt de mango en rode peper in kleine blokjes.

6. Doe alle ingrediënten voor de chutney in een sauspannetje en laat dit 10 min. pruttelen.

 

7. Leg de naanbroodjes nog een paar minuutjes in de oven.

8. Doe de geitenkaas in een schaaltje met een heel klein beetje water en klop dit los.

9. Nu de geitenkaas smeerbaar is smeer je het op het naanbroodje.

10. Beleg het broodje nu met jonge bladsa, kipfilet plakjes en mango chutney.

 

Eetsmakelijk!

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

Maak jouw eigen website met JouwWeb