Rundercarpaccio wrap met parmenzaanse kaas en truffelmayonaise

Gepubliceerd op 16 maart 2020 om 12:00

In restaurants kies ik meestal een carpaccio vooraf of als we gaan lunchen een salade met carpaccio. Natuurlijk is dit ook nog eens super lekker om op een wrap te eten voor de lunch. Je kan het ook als lekker borrelhapje eten snij ze dan in stukjes en serveer het op een schaaltje met een prikker erin.  

Ingrediënten: (4 personen)
4 wraps
2 pakjes rundercarpaccio ( Ik haal het meestal bij de Aldi of de Jumbo) 
100 gr. rucola of veldsla (wat je maar lekker vind)
65 gr. pijnboompitten
Parmezaanse kaas
8 el. Truffel mayonaise  
peper en zout


Bereidingswijze:

Zet een koekenpan op laag vuur en rooster hier als eerste de pijnboompitjes in. Let op er hoeft geen olie in de pan. Blijf in de buurt anders verbranden ze zo! Laat ze op een bakpapiertje of bordje afkoelen en leg dit aan de kant.

Leg de wraps op het aanrecht en smeer ze alle 4 in met 2 el truffelmayonaise. ( Kan naar smaak meer of minder zijn) Leg nu de carpaccio in het midden van de wrap kruid deze naar smaak met peper en zout. Rasp nu wat Parmenzaanse kaas over het geheel heen. Verdeel de geroosterde pijnboompitjes over de 4 wraps en leg als laatste de rucola op de wraps. Dan rollen maar! Probeer dit wel zo strak mogelijk te doen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.