Gerookte zalm wrap

Gepubliceerd op 28 maart 2020 om 12:00

Heerlijk in wraps kun je natuurlijk van alles doen wat je wil! Dit keer heb ik gekozen voor gerookte zalm. Super lekker om te eten als lunch of als hapje bij de borrel.

Ingrediënten (4 wraps)
4 wraps 
100 gr. gerookte zalm in dunne plakken
8 el. roomkaas
1/4 komkommer in reepjes
75 gr. veldsla

1 rode ui gesnipperd
bieslook
peper en zout


Bereidingswijze
Doe de roomkaas in een schaaltje en meng dit met de rode ui, bieslook, peper en zout. Mix dit goed door elkaar heen en smeer hier alle 4 wraps mee in. Verdeel de gerookte zalm over de wraps in een strook op het midden van de wraps. Hier leg je nog de komkommer en wat veldsla bij op. Rol de wrap nu lekker strak op en eet smakelijk!

 

Wanneer je het als hapje wil eten wikkel je het in vershoudfolie en leg het in de koeling tot de visite er is. Wanneer de visite er is snij je het in stukjes en prik je er een tapasprikker in om alles bij elkaar te houden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.