Toast met geitenkaas, vijgenjam en gekarakteriseerde uien

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 23:47

Als je ook zo van geitenkaas houdt als ik doe vind je dit ook erg lekker! 

Ingrediënten 2 personen:

4 stukjes brood

4 plakken geitenkaas 

scheut honing

4 el vijgenjam

Ingrediënten gekarameliseerde uien:

2 uien

1 el balsamico 

1 tl suiker

peper en zout


Bereidingswijze:

Snij de uien in halve ringen. Bak op laag vuur de halve uiringen met een beetje peper en zout in een steelpan met deksel erop voor ongeveer 20 tot 30 minuten. Blijf er wel bij zodat ze niet aanbranden. Voeg na dat half uur de balsamico toe en mix de uien weer goed door elkaar heen. Doe nu de suiker erbij en laat dit nog een paar minuten karameliseren.  

Doe de plakjes brood in een broodrooster. Beleg 2 pakjes met 2 plakken geitenkaas en een scheutje honing en leg dit 4 minuten in de oven. Haal de broodjes geitenkaas uit de oven en smeer een dikke laag vijgenjam erop. Verdeel nu de gekarameliseerde uien over de 2 broodjes en leg de andere plakjes brood erop. Snijd door de helft en geniet lekker van je broodje🤤

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.