Mosterdsoep met Hollandse garnalen

Gepubliceerd op 1 mei 2020 om 15:01

Ingrediënten voor 2 personen:
25 gram Boter
2 el bloem
300 ml Water
200 ml Room
400 ml Melk
halve pot Groninger mosterd
1 Bouillon blokje
Handje Hollandse garnalen
2 Uien gesnipperd 

3 Bosuien in ringetjes 

 

Bereidingswijze:
Fruit de snippers ui zachtjes in de margarine. Wanneer de ui glazig ziet doe je de bloem en de mosterd erbij. Roer het geheel goed door totdat er geen klontjes meer zijn. Laat dit mengsel enkele minuten op het vuur staan om gaar te worden.
Schenk dan de melk, room en water erbij. Roer het geheel goed door zodat er geen klontjes meer zijn. Nu mag het bouillonblokje en de bosuien in stukjes erbij. Proef of er eventueel nog wat mosterd bij moet. 

Doe de mosterdsoep in mooie kommetjes en serveer met wat Hollandse garnalen er overheen.

 

Eetsmakelijk!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.